Pass thru met Cardaq plus 3

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
13
Bekeken
818
Gepost: 05-07-2021 22:18
Professional

Mgen

Diagnosetechnicus
Autobedrijf Weijters en Jansen
Anders/Overig

Lid sinds: 04-05-2018
32 bijdragen

Goedeavond Allen,

Sinds enige tijd zijn wij bezig met Pass Thru. Voor een aantal merken hebben wij een originele interface zoals voor BMW, Volvo en Peugeot. Daarnaast hebben wij sinds kort een Cardaq plus 3 aangeschaft voor de overige merken. Echter heb ik hier een probleem mee en ben benieuwd of iemand hier de oplossing heeft.

Na meermalen Drewtech gemaild te hebben voor support heb ik helaas nog steeds geen antwoord.

Zodra ik de interface aansluit op de laptop gaan alle lampjes op de interface even branden waarna windows de drivers installeer. Daarna heb ik de setup van drewtech zelf uitgevoerd om de volledige drivers te installeren samen met de J2534 toolbox. Hierna heb ik de eerste keer de interface moeten activeren en er werd terug gekoppeld dat dit gelukt is.

Om de interface te proberen wilde ik kijken met Ford FRDS of ik communicatie kon krijgen met een auto. Echter wordt de interace niet herkend door Ford FRDS. Na wat onderzoek blijkt dat de interface geregistreert zou moeten worden in het windows registry. Dit is echter niet het geval.

Ik heb ook geprobeerd om de interface te gebruiken met een andere laptop. Dit gaf echter hetzelfde probleem.

Ik maak gebruik van Windows 10 Pro 64 bits.

Wie weet hier meer over en kan mij hiermee helpen?

Met vriendelijke groet,

Michael

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.