koppeling gaat veel te zwaar

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
106
Type
106
Uitvoering
-
Bouwjaar
1998
Brandstof
Benzine
Reacties
30
Bekeken
8969
Gepost: 26-03-2008 19:57
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Wegens giga drukte poosje afwezig geweest, maar nu heb ik zelf een probleem waar zelfs de honden geen brood van lusten....

Klant heeft 106 gekocht van particulier met een koppeling die met 2 benen moet worden bediend vanwege de kracht die nodig is. Hebben reeds 2 keer complete kopp.set vernieuwd, samen met de gaffel en het geleide buisje voor het druklager en de busjes voor de gaffel. Ook de kabel is reeds 2 keer vernieuwd. Wij staan echt voor een raadsel. We hebben er nu een orginele set in zitten en ook die is niet in te drukken. Alles loopt soepel als je het los bediend, er is echt niets wat zwaar loopt. Maar toch is het pedaal bijna niet in te drukken als alles is gemonteerd. Het lijkt alsof er een verkeerde bak achter zit maar dat is ook niet het geval. Het is het type met de lange kabel onderlangs. Wij zijn er bijna radeloos van en hebben reeds een peugeot specialist erbij gehad en die weet evenmin de oorzaak.

Wie o wie heeft dit eerder bij de hand gehad. Een doos gebak voor de juiste diagnose-steller!

Sytze Jansma

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen