Kofferklep gaat niet open

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
207
Type
CC
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007/
Brandstof
Benzine
Reacties
13
Bekeken
2877
Gepost: 24-10-2017 10:20
Professional

Nielske


Universeel

Lid sinds: 02-08-2014
64 bijdragen

Dag heren,

ik heb een peugeot 207cc staan waarvan de koffer niet opent. Bij het uitlezen van de parameters in het cabriodak mag de koffer opengaan. Dit kan je mooi uitlezen ook bij het openen van het dak veranderd dit(in niet opengaan).

Wat ik wel raar vindt is dat ik op het slot een PWM signaal meet. 12-0V. Dit is continu aanwezig en veranderd niet bij het indrukken van de schakelaar. Deze schakelaar werkt( via parameters en gemeten). Ook hierweer staat 12v in pwm. Als ik het slot aanstuur gebeurd er niets aan het slot. Wel zie ik dat de PWM naar 0V gaat. 

We hebben het slot al eens overgebouwd maar dit veranderd niets. Er staan geen foutcodes in! Noch in de BSI noch in de module van het cabriodak. Ook als ik de stekker lostrek van het slot komt er geen foutcode in de BSI. Wat ik eigenlijk wel verwacht.Nu wijst alles op de BSI denk ik maar mijn "buik gevoel" trekt dit in twijfel...

Alvast bedankt voor het meedenken!

Gemeten

Aansturing slot werking schakelaar

Uitgelezen met

Mega maxx PC

Foutcodes

Geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.