Slecht aanslaan

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
306
Type
306
Uitvoering
-
Bouwjaar
2000
Brandstof
Diesel
Reacties
6
Bekeken
2234
Gepost: 25-09-2006 22:45
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Af en toe slecht aanslaan (koud erger als warm). Soms ook totaal geen probleem. Er is werkelijk geen peil op te trekken. Als ie eenmaal loopt dan gaat hij als de brandweer. Bij deze auto zijn de volgende zaken al vervangen: Opvoerpomp in de tank. hogedrukpomp met sensor, nokkenassensor (+ luchtspleet afgesteld), krukassensor, ring contactslot, gloeibougies, verstuivers getest (bij bosch dienst, alles volgens specs.), temp.sensor doorgemeten.

De kabelboom schijnt ook wel eens problemen te geven, maar ook hier is niets aan te vinden.

De auto is twee weken bij de dealer geweest maar die kon ook niets vinden. Hier is ook de unit voor startblokkering gewisseld, maar ook zonder resultaat. De brandstofdrukken zouden volgens de dealer goed moeten zijn. Ik heb al andere HDI's bekeken om toch de verstuivers te wisselen, maar die zijn meestal van een ander type. Nieuwe kopen is gezien de prijs geen optie (€400,- p stuk!!!).

Ben ik nou gek, of zie ik iets over het hoofd???

HELLUP! (de jerrycan benzine staat al klaar om hem in de fik te steken!)

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen