bobines of toch koprevisie?

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
307
Type
307
Uitvoering
-
Bouwjaar
2003
Brandstof
LPG
Reacties
18
Bekeken
7412
Gepost: 11-11-2008 00:38
Professional

djalie

Lid sinds: 10-11-2008
8 bijdragen

hallo,

 

na even rond te hebben gezocht kwam ik op deze site en dacht laat ik hier maar eens even een bericht posten misschien zijn er hier wel mensen die me verder kunnen helpen?

sinds een paar maanden heb ik een peugeot 307 sw op lpg g3

de auto begon met een lekke uitlaat na deze te hebben laten lassen was dat probleem verholpen maar de auto begon met vermogen verlies/stotteren gas pendaal vol in en niet voor uit komen.

na dat ik onder weg bleef staan heb ik de anwb erbij laten komen en hebben de auto uit geleest en die beste man dacht dat het de bobine was maar dit wist ie niet zeker.

na vandaag na de peugeot garage te zijn geweest en de auto daar aan de computer te hebben gehad kwam daar een heel ander iets uit hun zeiden: dat het de kleppen en de cylinders en gasinjectoren zijn maar wat kan het nou zijn?

na iemand te hebben gevraagt met ook verstand van auto die zegt bobines en bojies vervangen en dan moet het opgelost zijn maar wie oh wie herkent dit en kan mij vertellen wat het kan zijn.

dus mijn vraag is wie oh wie kan me helpen en wat is verstandig??????

 

alvast bedankt voor het lezen van mijn bericht!!!

 

groetjes djalie

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.