Cruise-controle werkt niet

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
307
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2003
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
4425
Gepost: 07-09-2010 20:44
Topmonteur

iwan

Diagnose technicus
Autobedrijf Wout Bouman
Universeel

Lid sinds: 04-09-2008
6333 bijdragen

Bij deze auto werkt de cruise-controle niet. Verder zijn er geen klachten met de auto BSI, COM en motormanagment uitgelezen. Alleen in de motor ecu staat een fout. Namelijk P1644 ( informatie Hard Point Pedaal of acceleratie). Deze is niet te wissen. Vreemde is dat dit een gaspedaalstoring is en dat de auto gewoon normaal rijdt.

Alle waardes die op het gaspedaal gemeten zijn komen overheen met een voorbeeld auto. Voor de makkelijkheid had ik het gaspedaal al even gewisseld.

Deze auto had heel lang in de voorraadhal gestaan. Toen hij weer gepakt werd kon de auto niet gestart worden. Alle sleutelcodes en de communicatie tussen BSI en MM was niet meer goed. De dealer heeft er toen een ander MM ecu ingezet en gecodeerd. Nu denken wij aan een verkeerde codering.

Uitgelezen met

DEC superscan

Foutcodes

P1644

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen