Peugeot 307 koelventilator gaat steeds kapot.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
307
Type
307
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002/7
Brandstof
Benzine
Reacties
31
Bekeken
1284
Gepost: 24-09-2017 22:27
Professional

Casss

Autotechnicus
Mercedes-benz Rüttchen
Anders/Overig

Lid sinds: 02-06-2017
31 bijdragen

goedenavond,

zit met een heel vervelend probleem.

we hebben een peugeot 307 1.4 zonder airco in de garage staan, waarvan de koelvin steeds kapot gaat.

de eerste keer leek het gewoon slijtage te zijn, dus daarna op budget een 2e hands ventilator gemonteerd. Nog geen week daarna is die kapot gegaan. Vervolgens nog een 2e handse gemonteerd, ondertussen dus al de 3e ventilator. Deze was echter al stuk na 3 dagen.

Daarop maar besloten alle zekeringen na te kijken, maar die waren allemaal goed. Daarom toch maar besloten een nieuwe te monteren. Deze heeft het 3,5 week volgehouden, en is ee daarna ook mee opgehouden. Nu zijn we dus ten einde raad, en de peugeot dealer kan ons ook nietmeer helpen.

waar kan het nog meer aan liggen?

auto had eerder ook al koelproblemen, met uitslaande temp wijzer (van 90 graden ineens naar STOP koelvloeistof temp te hoog) na een beetje aan het draadje bovenop de temp sensor te wiebelen, gaat de wijzer weer terug naar zijn eigenlijke temperatuur.

 

Gemeten

Zekeringen in motorruimte, megazekeringen, en zekeringen in dashboard.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.