Ruitenwisser achter 307sw

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
307
Type
307
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007/
Brandstof
Diesel
Reacties
5
Bekeken
3668
Gepost: 31-01-2011 22:23
Professional

keith95a

Zaakvoerder
Bandencentrale
Universeel

Lid sinds: 24-01-2011
34 bijdragen

Beste,

Ik had recent een 307sw binnen voor onderhoud. Nu bleek de achterwissermotor niet meer te werken waarop mevr antwoordde dat peugeot het onderdeel reeds had besteld daar ze deze had doorgebrand met de vorst, dit werd reeds gecontroleerd bij het merk. Als goede vader hebben we dit onderdeel natuurlijk vervangen voor mevr maar dan komt de aap uit de mouw natuurlijk.

De motor werkte niet meer dat is duidelijk, maar ik kan deze ook niet activeren via de stuurkolom en ook niet met mijn actia. Een snelle controle gaf aan dat eenmaal ik massa op het middelste punt vd aansluitfiche id koffer zet men een stuurdoos hoort klikken en eenmaal we de fiche terugplaatsen op de motor werkt de wisser eenmalig.

We hebben de wagen met Mevr terug moeten meegeven daar deze niet gepland had van haar wagen te laten staan. Dus hebben we deze nog niet verder kunnen controleren.

Kan er me iemand al enige opmerkingen geven van wat we hier best even doen aub, wat zijn jullie ervaringen met deze? Ik hou jullie zeker op de hoogte zodra de wagen terug binnenkomt.

Dank aan ieder.

 

Keith

 

Uitgelezen met

actia

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken