probleem met 4hp20 automaatbak

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
605
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
1999/6
Brandstof
Benzine
Reacties
10
Bekeken
2976
Gepost: 03-04-2013 21:59
Professional

Atevansetten

Wegenwachter
ANWB
Anders/Overig

Lid sinds: 31-03-2013
6 bijdragen

Hallo allemaal ik heb een peugeot 605 met een 3.0 v6 met een 4hp20 automaatbak.

 

Deze bak is laatst gaan lekken toen heb ik de kering tussen de koppelomvoormer en versnellingsbak vervangen. Toen heeft de auto +- 20 km goed gereden, maar op de 3e dag na de reparatie ree ik er weer mee weg en sprong de bak uit het niets in storing  (de sport en de winterstand tegelijk knipperen) en gooit hem in zijn vrij en doet niks meer.

Als je de auto opnieuw start gaat de bak een raar geluid maken (beetje fluitend-schreewend) net of de bak geen olie krijgt, als je hem in D of R zet gaat het geluid een beetje stotterend weg maar blijft wel en gaat na weer een stukje weer in storing en gooit hem weer in zijn vrij.

Als je de bak uitleest geeft hij aleen storing in remlichtschakelaar (bij peugeot dealer getest)

 

Hebben mensen hier ervaring mee dan hoor ik dat graag !!! Ik ga zaterdag de waardes opzoeken en meten. En het regel membraam loshalen kijken of hier wat aan te zien ventilen verstopt ofzo en kijken of het oliezeefje er nog op zit (kan je dat zien als de bak er nog op zit ?)

Ik goor graag wat !!

Uitgelezen met

peugeot tester

Foutcodes

remlichtschakelaar

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken