problemen koelvloeistof

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
1999
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
4957
Gepost: 29-01-2009 21:34
Professional

remco102

Lid sinds: 29-01-2009
3 bijdragen

hoi , ik heb een zeer brandende vraag over mijn auto. ik heb onlangs( vorige week) de radiateur laten vervangen en er is aan de kop gewerkt ( kop is ook gevlakt). Na het ophalen van de auto werd de motor veel te snel warm n had hem zaterdag al aan de kook. Auto is deze week weer weg geweest naar de garage en nu blijft het temperatuur peil constant , maar..... en dit is het probleem.

ik kreeg vorige week te horen om n.a.v het oplopen van de temp . de koelvloeistof te controleren. dit wilde ik doen, maar zelfs bij een koude motor kan ik de dop er niet afdraaien want dan komt de koelvloeistof er boven uit. nu heb ik de auto terug en wilde vandaag voor de zekerheid weer even controleren en ja hoor, kan de dop er niet afdraaien want meteen komt er weer vloeistogf aan de bovenkant uitzetten.

 is dat normaal of is het iets wat helemaal niet goed is. ik weet het niet meer en wordt zelfs angstig om de auto te pakken. wie kan me hier , liefst zsm een antwoord op geven , want dan gaat de auto voor de derde keer in 2 weken weer terug naar de garage.

m.vr. gr. remco

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken