CV valt in slaap.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Renault
Merk
Renault
Model
Espace
Type
Espace III
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001/10
Brandstof
Benzine
Reacties
20
Bekeken
364
Gepost: 02-08-2018 14:34
Professional

MScholten

Autotechnicus
Universeel

Lid sinds: 23-10-2014
54 bijdragen

Ik heb een Espace Je staan met het volgende probleem. Ooit is er een aftermarket CV afstandsbediening ingebouwd, merk en model niet te achterhalen, want er staat 0,0 op of in de ab of regeleenheid. 

Het volgende gebeurt: als je de auto op slot doet, en je wacht +-30 minuten, dan wil de auto niet meer open op de AB, knipperlichten. Knipperen als of hij open gaat, maar sloten gaan niet open. Open je de deur met sleutel, gaat alleen de bestuurders deur van slot, slaapt systeem nog. Pas als je dan die deur weer op slot doet met de ab, dan kan je ook weer openen met de ab. Dus afgezien van dat de ab het systeem niet uit slaap krijgt werkt het goed. Ook op slot wil terwijl de auto “slaapt” dan hoor je de sloten klikken. Ik heb helaas geen schema van de aftermarket module om te zien of er een draad is die het systeem misschien wakker moet/kan maken, want er zijn nog 4 draden uit deze module niet aangesloten? Een rode, rood/zwart, oranje, en oranje zwart. 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.