Auto slaat af met foutcode DF772

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Renault
Merk
Renault
Model
Mégane
Type
Mégane II
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005/1
Brandstof
Diesel
Reacties
9
Bekeken
3132
Gepost: 13-06-2013 13:45
Professional

loek070


Universeel

Lid sinds: 05-05-2012
9 bijdragen

 Wij hebben hier een Renault Megane binnen gekregen die regelmatig de foutcode DF772-Drukregeling: parameter bij maximumstop intermitterend/permanent. Op dat moment kan ook niet meer gereden worden, laat je de auto een uurtje met rust dan kan je weer gewoon starten en rijden alsof er nooit wat gebeurt is en dan is het weer afwachten voordat die weer in de fout gaat.

Een ander bedrijf heeft al de injectoren en opvoerpomp vervangen en ik heb vervolgens ook het brandstoffilter vervangen en de injectoren ingeleerd.

De distr.riem staat ook op tijd alleen het merkteken van de opvoerpomp is naar mijn mening een beetje giswerk(moet tegenover een boutkop staan) en mischien wel overbodig??

Bij de uigelezen gegevens viel mij ook op dat de gemeten brandstoftemperatuur 90 is bij koude motor en 94 bij warme motor, heb de temp.sensor stekker los gehad en een losse sensor aangesloten maar dit had geen invloed op de temperatuur die mijn uitlees kast aangaf.

 

Wie o wie helpt mij uit de brand?!

Uitgelezen met

Delphi DS100

Foutcodes

DF772

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken