Start wel, maar slaat af.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Renault
Merk
Renault
Model
Scénic
Type
Scénic I
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002
Brandstof
Benzine
Reacties
7
Bekeken
2090
Gepost: 25-09-2004 13:40
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Scenic 1.6 bj 2002 met 45.000 km heeft beurtje gehad.Geen foutcodes en na proefrit weggezet.Klant wil hem komen ophalen en komt terug met de mededeling dat zijn auto startte en afsloeg en toen niet meer wilde aanslaan.

Foutkodes toen uitgelezen geeft hij aan 271 inspuiting.Het lampje van het motormanagement blijft knipperen.Foutkode gewist, maar komt direkt weer terug.

Wat zou er evt bij het olie verversen dit kunnen veroorzaken? Na het verversen is met de auto nog een proefrit gemaakt en later nog weer naar de parkeerplaats gereden.Of is dit toeval?

Oh, ja de startblokkering gaat er, aan het rode lampje te zien, wel van af.Is al de 4e auto deze feestweek met een zelfde verschijnsel nl. starten, afslaan en pas weer aan de praat na een dealer-ingreep in de computer en het branden van het motormanagementlampje.Straling??

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.