Kachelventilator valt uit

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Seat
Merk
Seat
Model
Ibiza
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001
Brandstof
Benzine
Reacties
9
Bekeken
4139
Gepost: 10-09-2012 14:20
Professional

TheDoctor

Lid sinds: 04-03-2012
37 bijdragen

Deze Ibiza met een groot bedieningsdisplay voor radio en kachel, zonder airco, heeft de klacht dat de ventilatorbediening willekeurig uitvalt. Het radiogedeelte blijft wel werken, maar de kachel spring op "off" (zoals op de foto)

Het bedieningspaneel komt los van de radio tijdens demontage van de unit, en de stekker van de platte kabel had een los contact. Het toestel is hiervoor gerepareerd bij een gespecialiseerd bedrijf in de hoop dat hiermee de klacht verholpen was, maar helaas... Ook is de kachelweerstand vernieuwd.

Deze toestellen (Grundig) hebben in het verleden veel problemen gegeven en destijds waren hier ruiltoestellen voor. Helaas zijn deze nu niet meer verkrijgbaar,

De voeding en massa van het toestel zijn goed, en blijven aanwezig. Omdat het contactslot laat "pakte" is het elektrische gedeelte uit voorzorg vervangen, ook zonder resultaat.

Uitlezen is niet mogelijk.

Iemand suggestie's?

 

Downloads (1)

  • img_2000.jpg


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken