Pendelen van stationair toerental

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Seat
Merk
Seat
Model
Leon
Type
Leon
Uitvoering
-
Bouwjaar
2006
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
3189
Gepost: 28-07-2006 07:50
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Ik heb hier een leon staan met automatische airco, het toerental blijft soms de gehele tijd pendelen. Het lijkt wel of hij niet stabiliseert! Dan gaat ook soms de diagnose lamp aan en blijkt er als storing in te zitten Egr doorlaat te groot! Ik heb een nieuw gasklephuis geprobeerd, ik heb een nieuwe EGR klep gemonteerd maar niets dat helpt.

Kan ik het stationairtoerental niet aan passen via de 1 of ander login code! Ik heb dit al eens bij een golfje laten doen bij de dealer een aantal jaren geleden, dit was toen ook een 1.6 16v.

Moet je de EGR klep ook een basis aanleren of gewoon vernieuwen en klaar want dat heb ik dus gedaan en zonder resultaat!

Ik weet dat er bepaalde type VW motors zijn en ik denk ook deze 1.6 16v waarvan het stationair toerental met 50 toeren verhoogd werd mede om dit pendelen tegen te gaan!

Weet iemand hier raad mee anders mail mij even met wat nadere uitleg!

Al vast bedankt

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.