houdt soms in

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Skoda
Merk
Skoda
Model
Octavia
Type
TYPE 1U
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002/10
Brandstof
LPG
Reacties
4
Bekeken
5895
Gepost: 11-07-2013 21:44
Professional

fleezo84

Lid sinds: 09-07-2013
1 bijdragen

 sinsds ik in me octavia een lpg installatie heb ingebouwd houd de motor soms in.

dit is voornamelijk op de snelweg vanaf ongeveer 100km/u bij constante snelheid.

wanneer ik in de meetwaardes naar de overslagen ga kijken zie ik dat er op elke cilinder wel een keer overslag komt en meestal 3 tegelijk per cilinder. er zit geen verband in wanneer het zich voordoet kwa temperatuur of afstand tussen het overslaan.

ik heb al nieuwe bougies en kabels gemonteerd en een andere onstekingsmodule. ook heb ik de compressie gemeten en deze is ook goed. ook is er geen vacuumlek aanwezig.

op benzine rijd de auto perfect en ook de koude start is goed. het betreft een ag/teleflex installatie die een half jaar geleden is gemonteerd. in zowel het benzine als het gas systeem zitten geen storingen en de druk van de verdamper is ok goed afgesteld. weet iemand een oplossing of kan iemand mij nog wat tips geven waarnaar ik nog kan kijken?

Gemeten

overslagen

Uitgelezen met

vas6150

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.