Smart Forfour: Bekrachtiging nieuw stuurhuis ongelijk

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Smart
Merk
Smart
Model
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005/7
Brandstof
Benzine
Reacties
6
Bekeken
289
Gepost: 21-02-2019 13:04
Professional

ASBoyd

1e monteur
Universeel

Lid sinds: 29-08-2013
27 bijdragen

Wij hebben hier een Smart forfour staan. In december hebben we hier een nieuw stuurhuis opgezet omdat de oude zo nu en dan niks deed. Na het vervangen van het stuurhuis merkte we gelijk op dat de Smart naar links een stuk zwaarder stuurde als naar recht.

Aangezien het nieuwjaar om de hoek kwam kijken hebben we met de klant afgesproken het even te proberen. Nu zijn we ondertussen 2 maanden verder en doet het probleem zich nog altijd voor.

Wij zijn verder gaan kijken en hebben de regelkast omgewisseld met een andere, maar helaas bleef het probleem zich voor doen.

vervolgens mochten wij weer een nieuw stuurhuis proberen van de dealer waar wij goede connecties mee hebben. Na montage hier van lijkt het iets beter, maar nog niet goed!

Als allerlaatst hebben we de stuurhoeksensor nog door een smart specialist laten kalibreren, maar ook dit mocht niet baten.

 

Wie o wie weet raad?!

Gemeten

Stuur naar Rechts: 20A Stuur naar Links: 18A

Uitgelezen met

Delphi meetwaarden

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.