afslaan tijdens het rijden

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Suzuki
Merk
Suzuki
Model
Alto
Type
TYPE SS - SB - MC
Uitvoering
-
Bouwjaar
1989
Brandstof
Benzine
Reacties
11
Bekeken
5502
Gepost: 10-12-2005 15:44
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Hoi, mijn probleem is het volgende: de auto slaat af tijdens het rijden. als je dan stopt en je wacht 2 tellen en je start weer dan slaat hij vrij snel weer aan en kan je weer een stukje rijden voordat hij weer afslaat.

hij stottert dan niet echt, een heel klein beetje maar alle power is weg, ook al laat je hem in de versnelling staan en blijf gas geven slaat hij niet aan, je moet echt stoppen.

het volgende heb ik al gedaan: brandstoffilter vervangen, deze zat helemaal vol met roest dus heb ik ook de tank afgetapt. benzine leiding doorgeblazen. carburateur gedemonteerd en schoon laten maken(hebben ook de sproeiers en de vlotternaald schoongemaakt). verder heb ik zelf nog een filter in de slang gezet tussen de leiding en de pomp. als ik nu de motor start, vult het filter zich met benzine, maar als ik dan gas geef, zie je dat het filter leeg gezogen word. de tankdop heb ik verwijderd. ik hoop dat iemand een idee heeft want ik word er een beetje gek van.groeten marco

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.