foutcode uitlezen swift 13gti 1993

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Suzuki
Merk
Suzuki
Model
Swift
Type
TYPE SF
Uitvoering
-
Bouwjaar
1993
Brandstof
Benzine
Reacties
2
Bekeken
3587
Gepost: 27-04-2005 20:30
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Hoi heb hier een swift 13 gti uit 1993.motorcode g13b-dohc heb verschillende manieren om uit te lezen geprobeerd.via de zekering te plaatsen in het zekeringkastje,het check lampje gaat dan gewoon aan als je hem op contact zet.via de (eobd)-stekker onder het dashboard ook geen verbinding te maken en bij de stekker onder de motorkap pootje 2 met 4 ook doorverbonden en ook hier blijft dan het check lampje gewoon branden op contact.( het is een nederlandse gti en geen duitste ivm uitlezen via schakelaar.)

het probleem is bij deze auto als je gas geeft met wegrijden er even een gat ontsaat en dan door gaattrekken. het vreemde is dat de stekker van de gaskleppotmeter er gewoon langs hangt.heb de tegenstekker denk ik gevonden bij de dynamo en deze weer aangesloten.dan neemt de motor beter op maar boven de 2200 toeren kapt hij ermee en door te gaan smoren.lijkt me dat deze kapot is,maar waarom gaat het check lampje niet aan met de stekker los van de gasklep sensor. dit is een foutcode volgens de foutcode tabel.dacht code 21 of 22.

wie weet hier misschien iets meer van.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.