Vraag over ervaring/productiviteit

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Suzuki
Merk
Suzuki
Model
Swift
Type
TYPE SF
Uitvoering
-
Bouwjaar
1997/7
Brandstof
Benzine
Reacties
12
Bekeken
6404
Gepost: 12-09-2014 14:23
Professional

bvd

Eerste monteur, apk
universeel specialist
Universeel

Lid sinds: 09-05-2014
6 bijdragen

 Beste collega's

 

Zal me allereerst even voorstellen, ik ben Bart. En lees al een tijdje mee op het forum, waar ik veel van leer.

 

Afgelopen juni, heb ik mijn diploma technisch specialist personenauto's gehaald, ik heb de BOL (dagopleiding gedaan, dus niet werken/leren). Dus ik ging gewoon naar school, en had daarnaast mijn stage. Ik had in mijn ogen nooit echt de beste stage adressen, ik kreeg altijd vrij standaard werk, als apk en onderhoud, en nooit een grotere sleutelklus of een storing, wat ik altijd erg jammer vond. 

Nu werk ik als autotechnicus, in een kleine universele garage, en dat bevalt hartstikke goed, krijg hier ook grotere klussen, en die gaan mij goed af. Alleen ben ik wel gewoon 2 maal zo lang bezig als een ervaren collega. Dit bedrijf waar ik nu loop, kennen ze mij al een tijd, dus dat scheelt. Mijn plan is om hier niet al te lang te blijven werken, en naar verloop van tijd op zoek te gaan naar een vast contract.

Maar nu dan weer terug op mijn productiviteit, die dus nog niet heel erg hoog ligt. Tuurlijk is het logisch dat een collega die al ruim 15 jaar in het vak zit, sneller is in zijn werk. 

Maar eigenlijk vraag ik mij af, hoe jullie begonnen zijn, na het behalen van jullie diploma, hoe zat het met jullie productiviteit, en hoe hebben jullie dat ontwikkeld? Want ik wil er wel echt wat aan doen, het is toch iets belangrijks, in het nederlands bedrijfsleven. Hebben jullie nog tips?

Gemeten

-

Uitgelezen met

-

Foutcodes

-

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.