Bij koude start geen reaktie op gasgeven

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Suzuki
Merk
Suzuki
Model
Vitara
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002
Brandstof
Diesel
Reacties
2
Bekeken
2716
Gepost: 26-08-2008 20:51
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Storingslampje ging branden en de auto had geen vermogen meer (max 2700 toeren) na een nieuwe start wel weer een brandend storingslampje, maar geen probleem meer van een soort van noodloop. Uitlezen gaf een probleem aan mbt brandstofpomp. Storingskode gewist en daarna 6 weklen lang geen probleem meer gehad. Toen weer hetzelfde, noodloop en storingslampje die ging branden. Na een nieuwe start geen noodloop meer en toen ie bij ons kwam hebben we ook weer een storingskode mbt aansturing brandstofpomp. Ik heb de kode niet exact, maar na wissen was het lampje weer uit en weer 6 weken geen probleem.

Maar ik weet niet of het ermee te maken kan hebben, de klant heeft de auto al zo'n 4 jaar en heeft bijna altijd met de eerste start dat hij primaa aanslaat, maar een minuut niet reageert op het gaspedaal. Kent iemand dit probleem en zou het met de storingskode en de noodloop te maken kunnen hebben? Want om dit te kunnen oplossen zou het toch iets frequenter moeten optreden.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.