Vacature 1e Autotechnicus / 1e Automonteur

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
5
Bekeken
5067
Gepost: 26-01-2013 10:08
Professional

MarcHuisman

Eigenaar
Marc Huisman Autobedrijf B.V.
Universeel

Lid sinds: 25-01-2013
7 bijdragen

Wegens uitbreiding van onze service afdeling zijn wij per direct op zoek naar een fulltime enthousiaste, gedreven en ervaren 1e Autotechnicus. Heb jij zin om ons jonge bedrijf te komen versterken en lijkt het je leuk om in een ambitieus en innovatief bedrijf te werken? Lees dan verder.

Marc Huisman Autobedrijf, gevestigd in Alphen aan den Rijn, is een merkonafhankelijk autobedrijf. Wij zijn een vooruitstrevend autobedrijf met een innovatief concept en profileren ons als hét alternatief voor de merkdealer. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. In onze vernieuwde werkplaats met zes hefbruggen beschikken wij dan ook over de meest geavanceerde apparatuur. Onlangs zijn wij uitgeroepen tot één van de 20 beste onafhankelijke autobedrijven in Nederland. Iets waar wij bijzonder trots op zijn.

Functieomschrijving
Als ervaren 1e Autotechnicus draag je zorg voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de auto’s van onze klanten. Ook het stellen van diagnoses en het verhelpen van storingen behoort tot jouw werkzaamheden. Daarnaast zorg je voor optimale productiviteit, het ondersteunen van je collega technici en sta je op professionele wijze onze klanten te woord. Je zal deel uitmaken van een team van 4 collega technici die worden aangestuurd door de servicemanager. Om kennis op te doen van de nieuwste technieken volg je 3 keer per jaar een training.

Functie eisen
-Diploma 1e Autotechnicus;
-APK-keurmeester;
-Minimaal 5 jaar werkervaring als Autotechnicus;
-Ervaring met meerdere merken auto's en kennis van diagnose apparatuur (bijvoorbeeld vagcom, KTS, DEC Superscan, scope GMTO);
-Nette werker;
-Flexibel ten aanzien van het werkrooster;
-Goede communicatie vaardigheden;
-Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?
Je werkt in een gezellige en bedrijvige omgeving die wordt gekenmerkt door een informele sfeer. Daarnaast verdien je een prima salaris. Wil jij deel uitmaken van ons team en ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan door jouw CV met motivatie te sturen naar info@marchuisman t.a.v. Marc Huisman of neem contact op via telefoonnummer 0172-477800.

Downloads (1)

  • mh_vacature_072012_v9[converted].pdf


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.