Knipperlichten aansluiten op after market centraledeurvergrendeling

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Caddy
Type
Caddy
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007/4
Brandstof
Diesel
Reacties
6
Bekeken
3460
Gepost: 27-08-2011 17:55
Professional

Autototaal

Diagnosetechnicus
Jan Doornenbal / Auto Totaal Houten
Universeel

Lid sinds: 21-11-2007
1189 bijdragen

Collega's,

Wij hebben een Caddy uit 2007 als service auto. Deze auto is echt een basis uitvoering zonder c.v., elektrische ramen, achterruitenwisser en achterruitverwarming. Nu heb ik zelf een losse c.v. ingebouwd, omdat een originele c.v. van Volkswagen veel te duur werd (sloten, comfortmod, etc.).

Het werkt allemaal goed (is ook vrij simpel), maar nu wil ik ook graag de knipperlichten aansluiten. Vanaf de c.v. heb ik twee plus draden waar via een ingebouwd knipperrelais spanning op komt. De auto is volledig can-bus gestuurd. Ik kan dus geen draad aftappen bij b.v. de knipperlichtschakelaar of alarmverlichting-schakelaar. Om nu alle draden van de knipperlichten apart op te zoeken is ook zo gedoe.

Volgens mij moeten de draden ergens bij een module of relais samen komen. Iemand enig idee hoe ik dit het beste aan kan pakken?

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.