Houdt in bij 2500-3000 Tpm

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Golf
Type
Golf IV
Uitvoering
-
Bouwjaar
1999/1
Brandstof
Benzine
Reacties
10
Bekeken
1850
Gepost: 25-06-2013 22:02
Professional

Edward320D


Autoservice Alteveer
Universeel

Lid sinds: 20-06-2013
7 bijdragen

 Hallo techneuten,

heb een golf IV van 99 met 1.8 20v motor die het volgende probleem heeft.

de motor houdt rond 2500 Tpm erg in en heeft te weinig vermogen ook komt de motor tijdens het accelereren moeilijk op gang. Stationair loopt de motor netjes rond op 4 cilinders en is gasgeven tot begrenzing geen probleem.Er zit geen storing in de motor en er is al veel uitgewisseld of vervangen maar helaas zonder resultaat het probleem is ineens opkomen zetten en wat je ook doet het wordt niet beter maar ook niet slechter iemand een gouden idee?

Gemeten

- luchtmassameter vervangen - lambdasonde vervangen - bobine vervangen incl kabels en bougies - injectoren getest en gereinigd geen afwijking - uitlaat gedemonteerd voor eventuele tegendruk - distributie timing gecontroleerd - vacuüm systeem gecontroleerd op lekkage - inlaatsyteem en Carterontluching gecontroleerd op lekkage - gasklephuis gereinigd en basis instelling gereset - watertemp sensor vervangen. - brandstof gecontroleerd

Uitgelezen met

Opus en VAG COM

Foutcodes

Geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken