remdruk valt weg en lampje licht op

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
LT
Type
LT
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004
Brandstof
Diesel
Reacties
3
Bekeken
2154
Gepost: 30-05-2011 17:26
Professional

keesvervoort

Eigenaar universeel autobedrijf

Lid sinds: 25-11-2007
92 bijdragen

Na het vervangen van de remschijven en remblokken voor, en de remblokken achter, ook het remvloeistof ververst, hebben we geen remdruk meer. Het pedaal zakt weg tot de bodem met lopende motor. Met stilstaande motor is de druk op te pompen. Zodra we de motor starten hierna is de druk weer weg en zakt het pedaal weer tot de bodem. Ook licht er een lampje op (O) met een uitroepteken erin. volgens mij is dit van de remvloeistof. Dit lampje gaat uit en weer aan, het lijkt of deze reageert op het bedienen van het rempedaal. Uiteraard zit er wel genoeg remvloeistof in.
We hebben de hoofdremcilinder vervangen door een nieuwe van de automaterialenzaak, en de remkrachtbegrenzer achter, door een nieuwe originele. Ook het remsysteem op meerdere manieren ontlucht, met apparaat, met de hand, lopende motor, stilstaand, er komt alleen maar remolie en geen lucht.
Vacuum is er ook voldoende op de rembekrachtiger.

Wij zijn inmiddels radeloos, graag wat tips!

mvg
Autobedrijf Kees Vervoort

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken