sleutel geblokkeerd

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Passat
Type
Passat V
Uitvoering
-
Bouwjaar
1997
Reacties
3
Bekeken
2589
Gepost: 08-05-2005 12:41
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Zoontje van mijn schoonbroer die hier op bezoek was had de auto geopend (bestuurders zijde) en hierbij ook de vensters geopend.(Tot zover geen probleem)

Het eigenaardige is dat we de sleutel nog wel kunnen draaien naar liks en rechts (maar dat er niets gebeurt) en wat het eigenaardigste is we krijgen de sleutel er niet meer uit.

Het is duidelijk dat er iets met de centrale vergrendeling van de deur is.Met de bediening aan de binnenzijde kunnen we wel de andere deuren vergrendelen maar de bestuurdersdeur dus niet.

Dus de sleutel zit niet vast. (heb er trouwens wat kruipolie ingespoten)Hij beweegt normaal naar links en recht en naar buiten toe ook enkele mm waarna hij onerhoepelijk stopt en zelfs met veel gesleur hebben we hem er niet uitgekregen.

Hebben zijn ander sleutel gehaald en de ramen gesloten en is zo met de sleutel op de deur naar huis gereden.

Ik had al wel zijn deurpaneel losgemaakt maar zag dat zijn deurhefmecanisme vast zit aan de binnenplaat en wist daarmee niet goed of ik dit kan uitnemen zonder iets stuk te maken.

Dus graag wat tips a.u.b.

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen