Valt uit/ nagelt en stottert boven 2500tpm

Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Passat
Type
Passat VI
Uitvoering
-
Bouwjaar
2009
Brandstof
Diesel
Reacties
7
Bekeken
317
Gepost: 16-06-2022 17:42
Professional

JVink

Directeur / eigenaar
Auto Vink
Universeel

Lid sinds: 09-03-2016
4 bijdragen

Auto is bij ons binnen gekomen met een stukende verstuiver, na controle bleek er gruis in de brandstof pomp aanwezig te zijn. Aan de hand daarvan Brandstof opvoer pomp, Hoge druk brandstof pomp, brandstof pomp in de tank, brandstof filter, 4 injectoren, druk sensor en rail druk regel ventiel vervangen. tevens de retour leiding met druk regel klep vervangen.

Na dit alles heeft de auto de volgende storing: bij vragen om vermogen en een toerental boven de 2500 tpm. dan vallt al het vermogen weg, hiernaartoe begint hij heel kort te nagelen, en dan kan het zelfs zo zijn dat de motor geheel uit valt. gas los en 2 tellen wachten resulteerd in een nieuwe kans om het nog een keer op te wekken.

Tegendruk klopt, Roetfilter is niet dicht, VGT zit niet vast, verstuivers en Hogedruk pomp laten testen, zijn echt goed.

Bij dit alles genereerd hij geen fout code.

iemand een idee welke richting op te kijken ?

 

Uitgelezen met

Bosch KTS en Autel MS919

Foutcodes

geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.