Verlies koelvloeistof

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Passat
Type
Passat V
Uitvoering
-
Bouwjaar
2000
Brandstof
Diesel
Reacties
3
Bekeken
4934
Gepost: 28-02-2004 21:04
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Had problemen met licht koelvloeistofverlies. Bij dealer afgeperst en o.a. koppakking vervangen en dop reservoir koelvloeistof. Tijd lang geen problemen, nu wederom koelvloeistofverlies, weer afgeperst, niets kunnen vinden.

Wat opvallend is dat verlies alleen optreedt zodra temp onder 0 is en auto 'smorgens enige tijd loopt (om ruiten schoon te maken) en kachel airco dan vol op de voorruit blaast, na enige tijd rijden zet ik de airco dan weer op de stand auto.

Als motor dan warm is en ik vul bij (ca 1-2 cm) en ga vervolgens weer rijden verliest hij niets meer. Heb de indruk dat alleen bij temp onder 0 probleem optreedt, hoe kan dat ? De dealer weet het ook niet meer.

Na de afgelopen koude dagen niveau nu gedaald tot onder minumum, daarvoor met normale temperaturen maand geen verlies gehad.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.