Polo 2016 met snelheidswaarschuwing

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Polo
Type
Polo V
Uitvoering
-
Bouwjaar
2016/7
Brandstof
Benzine
Reacties
14
Bekeken
766
Gepost: 16-10-2019 09:29
Professional

NickEck


Anders/Overig

Lid sinds: 17-02-2017
14 bijdragen

Hallo, ik heb een Polo 1.0i (6C) staan uit 2016 die een waarschuwing geeft zodra er harder wordt gereden dan de maximum snelheid op de weg. Of het nu een 30km/h is of een 80 km/h weg, de Polo geeft altijd een melding via de speakers dat er te hard gereden wordt. Het is dus een soort variabele snelheidswaarschuwing afhankelijk van de maximumsnelheid van de weg waarop gereden wordt.

De klant vindt dit bijzonder irritant en ik vroeg me af of dit uit te zetten is. Via het menu in de radio heb ik geen enkele optie gezien om dit uit te zetten. Ook via VCDS en OBD ELEVEN heb ik gekeken of het eventueel via Longcoding uit te zetten is maar ook dit is niet gelukt. In de boordcomputer van de teller kan ik alleen in Service en Tijd en Datum.

De Polo heeft GEEN navigatie.

Heeft iemand hier ervaring mee?

 

 

Uitgelezen met

VCDS, OBD Eleven

Foutcodes

Geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.