Centrale vergrendeling

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Sharan
Type
Sharan
Uitvoering
-
Bouwjaar
2003/7
Brandstof
Benzine
Reacties
3
Bekeken
2908
Gepost: 30-08-2012 19:42
Topmonteur

Jarrie

Autotechnicus

Lid sinds: 13-06-2010
2171 bijdragen

Deze auto kun je met de sleutel handmatig open maken en dan werkt alles prima. Wanneer je de afstandsbediening gebruikt, opent alleen het  bestuurdersportier en gaan ook de knipperlichten niet knipperen ter bevestiging van opening.  Wanneer je dan een paar straten heb gereden openen de overige portieren,tijdens het rijden en werken ook de knipperlichten. Bij het sluiten met de afstandsbediening gaat alles goed. De foutmelding die we hebben uitgelezen met VAG com  is 00956 en dat staat voor synchronisatie van de sleutels. Deze synchronisatie is uitgevoerd, de bedrading in de stijlen is gecontroleerd en we zijn domweg vergeten om met de meetwaardeblokken de sluitingen e.d. te controleren. Er zit in deze auto geen module voor de centrale vergr. en geen comfortmod. maar een multifunctionele module. Vanuit deze module wordt ook de richtingaanwijzer bediend.

Is er misschien iemand die dit herkent of een idee heeft wat dit zou kunnen zijn.

De auto is momenteel niet meer bij ons, dus ik kan nog geen meetwaarden uitlezen. Volgende week komt de auto weer terug en gaan we er mee verder.

 

Jarrie

 

Gemeten

nog niets

Uitgelezen met

Vag-com

Foutcodes

00956

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken