SCHEMA

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volvo
Merk
Volvo
Model
V50
Type
V50
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007/10
Brandstof
Benzine
Reacties
6
Bekeken
3674
Gepost: 07-10-2013 15:16
Professional

uniprofi

After sales manager

Lid sinds: 08-01-2008
168 bijdragen

Hallo,

Kan iemand mij vertellen of er in een volvo v50 een andere zekeringkast zit dan degene onder  het handschoenenkastje. Ik heb hier nl een v50 staan die stroom blijft verbruiken. Na een nacht is de accu geheel leeg. Accu is nieuw.   Wanneer ik nu alles uit heb, en de deuren gesloten. sleutel eruit, blijft de auto na ongeveer 1 minuut nog 0,4 amp stroom verbruiken. Dit blijft ook na een uur wachten. Als ik in de motorruimte zekering nr. 18 verwijder, zakt de meter naar nul. zekering 18 is volgens mijn gegevens ´´voeding voor relais-en zekeringenkastje in passagiersruimte`.

Als ik nu alle zekeringen en relais verwijder uit dit kastje, blijft de meter op 0,4 amp staan. Er zou dus nog een andere zekering of kastje moeten zijn, alleen kan ik die niet vinden. Heeft iemand een schema, of kan mij vertellen, welk circuit gevoed wordt met zekering 18 in de motorruimte.

vast bedankt.

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken