Starten maar niet aanslaan.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Ford
Merk
Ford
Model
Fiesta
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
1997
Brandstof
Diesel
Reacties
16
Bekeken
1613
Gepost: 01-10-2010 08:20
Professional

Remco

After sales manager
Dealer

Lid sinds: 01-10-2009
289 bijdragen

Goedemorgen,

Wederom heb ik bovengenoemde auto staan. Eerste probleem was dat deze geheel geen brandstof kreeg door vervuiling in de tank. Dit is opgelost door de tank erondervandaan te halen en alles te reinigen incl de plastic leidingen en het vervangen van het br.stoffilter.

Nu wil de auto wederom niet aanslaan omdat er weer geen brandstof bij de verstuivers aankomt. Ik heb nu het idee dat er een lek in 1 vd plastic leidingen/koppelingen zit. Als ik de leidingen los maak zijn deze kurkdroog,als ik luchtdruk op de tank via de vulopening komt er eerst een hoop lucht uit en dan brandstof,leiding weer aansluiten op de pomp en starten,motor slaat aan. Na een uur stilgestaan te hebben moet je weer lang doorstarten daar de brandstof 'terugloopt"  Nu heb ik al de plastic leidingen grondig bekeken maar kan geen beschadiging oid ontdekken. Mocht er een lek zijn dan zou deze toch ook brandstof lekken?? Ik kan natuurlijk domweg alle leidingen vervangen maar die kosten hier een aardig vermogen....... Zijn er misschien mensen onder jullie die me kunnen vertellen of er bekende euvels of tips zijn mbt locaties??

 

Alvast bedankt.

Gemeten

nvt

Uitgelezen met

nvt

Foutcodes

nvt

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen