Startonderbrekig gaat er soms niet af

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Ford
Merk
Ford
Model
Focus
Type
C-Max
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004
Brandstof
Benzine
Reacties
7
Bekeken
3152
Gepost: 20-10-2009 07:54
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Goedendag collega's,

Bij deze Ford Focus werkt eigenlijk alles normaal, enige wat er aan mankeert is dat de startonderbreking er af en toe niet vanaf gaat, lampje naast het klokje brand dan niet en de startmotor reageert dan niet eens. Als de deuren dicht zijn knippert het lampje wel met een normale frequentie.

Volgende is al gebeurt, startmotor gecontroleerd (relais vervangen), startrelais vernieuwd, sleutelring om het contactslot omgeruild, contacten achter op de klok gecontroleerd en enigzins aangedrukt. Alle massapunten onder de kap goed schoongemaakt en vastgezet, storing blijft hetzelfde.Ook zijn er geen storingen opgeslagen in welk systeem dan ook. Gisteren leek het opgelost want toen starte hij zo'n 30 a 40 keer achter elkaar maar een half uur later bleef het lampje van de startonderbreker weer uit en starte motor weer niet rond.

Wie heeft (hebben) dit ooit eerder meegemaakt en weet wellicht de oplossing voor dit probleem?

Alvast bedankt voor de reactie.

Teun

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken