Motor loopt niet mondeo '94 2.0 benzine

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Ford
Merk
Ford
Model
Mondeo
Type
Mondeo
Uitvoering
-
Bouwjaar
1994
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
1764
Gepost: 28-03-2009 16:46
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Heb een probleem met deze mondeo. Auto is mij slepend gebracht. Nadat hij een halve dag binnen had gestaan liep hij een seconde of drie even mooi stationair maar sloeg toen af.

benzine druk is 2.5 bar. injector krijg 12 v en wordt pulserend aan massa gelgd tijdens starten. Bougies vonken maar motor loopt niet.

Ook bij inspuiten van remmenreiniger geeft hij geen kik! Bougies zijn nieuw..(waren niet nat na doorstarten maar wel eerrgg slecht)

Nu kan ik hem uitlezen met de knippercodes op mijn KTS en hier komen wat fouten uit van de EGR en luchttemperatuur maar die kan ik niet wissen (vertrouw niet echt op de app.)

Nu heb ik erg weinig ervaring met deze ford motoren. Iemand een tip? BDP sensor? (wel vreemd dat er wel vonk is en stuursignaal injectoren)

Ps exacte riemtiming nog niet nagezien maar riem wel goed op spanning..

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen