Lekstroom 14 Amp

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
C-klasse
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001/1
Brandstof
Diesel
Reacties
16
Bekeken
2629
Gepost: 20-01-2012 21:02
Professional

emdejong


Autobedrijf de Jong
Universeel

Lid sinds: 01-12-2007
136 bijdragen

Wederom een groot probleem met deze auto.

Recentelijk het ESP probleem opgelost nu het volgende.

De draaihoekgever had blijkbaar wat speling met het sleepcontact ( deze zijn in elkaar geklikt )waardoor het stuur iets kraakte maar wel genoeg om door de klant als vervelend ervaren te worden. Dus stuur eraf, airbag/ stuurbediening eraf en de speling opgelost. Alles netjes terug gemonteerd en auto "in de rij" gezet.

Klant komt s'avonds auto halen, accu dood. in eerste instantie gedacht aan op contact laten staan o.i.d maar nee, blijkt dat er een constante lekstroom loopt van c.a. 14 Amp.

Storing in front SAM, B1003 heat water circulation pomp, deze zat er voorheen ook al in. Verder geen storingen.

Wat al gedaan: dynamo los gekoppeld, stekker doos trekhaak gecontroleerd, alle zekeringen 1 voor 1 los gehad, module onder stoel L ( heeft elec. verst. stoel ) geen verandering, lekstroom blijft 14 AMP.

Volgens mij heeft auto geen extra verwarming en geen inlaatspruitstuk verwarming.

Het meest vervelende is natuurlijk wel dat dit optreed direct nadat stuurhoeksensor en sleepcontactunit zijn los geweest.

Auto heeft wel gelopen met gedemonteerde airbag en stuurhoeksensor maar deze zijn gewoon weer te wissen en komen dan ook niet terug, iemand nog een idee ?

Gemeten

Lekstroom 14 Amp

Uitgelezen met

Launch X431

Foutcodes

B1003

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken