Elektrische schema ruitenwissers

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
S-klasse
Type
TYPE W140 - C140
Uitvoering
-
Bouwjaar
1992/2
Brandstof
Benzine
Reacties
3
Bekeken
2084
Gepost: 08-08-2012 08:00
Professional

jerilo

Directeur / eigenaar
JWA Autoservice
Universeel

Lid sinds: 29-12-2007
370 bijdragen

Goedemorgen,

Ik ben opzoek naar een elektrische schema van de ruitenwissers voorzijde. Deze blijven heen en weer gaan. Dit komt omdat er in het verleden iets met de auto gebeurt is en ze dit met draadje's hebben gerepareerd. maar de klant wil het weer helemaal origineel inorde hebben.

Voor bij de zekeringen zit ook nog een soort computer (zie foto) daarvan kon de klant mij kon vertellen dat de schuifstekker uitelkaar is geweest en ze nu niet weten of de draden op de juiste penbezetting zit. Dit ook met de stekkers van de ruitenwisserrelais (zie foto).

Ik wil dit eerst goed controleren voordat ik verder gaat zoeken. Auto trekt ook accu snel leeg er is ergens iets niet inorde.

Dus als er iemand een schema kan plaatsten van de componenten die op de foto's staan dan zou ik al heel erg uit de brand geholpen zijn.

Gr. Jeroen

Gemeten

nog niets

Uitgelezen met

nee

Downloads (3)

  • imag0204.jpg
  • imag0205.jpg
  • imag0206.jpg


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen