kachel temperatuur schommelt

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
Sprinter
Type
Sprinter
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001/8
Brandstof
Diesel
Reacties
3
Bekeken
3108
Gepost: 15-01-2013 08:59
Professional

keesvervoort

Eigenaar universeel autobedrijf

Lid sinds: 25-11-2007
92 bijdragen

Bij deze sprinter schommelt de temperatuur van de verwarming binnen nogal. Deze dagen staat de kachel op volle warmte, maar deze blaast voornamelijk koud. zo nu en dan wordt deze weer even warm, en dan na ca. 5 sec. wordt deze weer koud.

Er is een lekkage in het koelsysteem geweest waarna ze er een radateurpil ingegooid hebben. deze had nogal wat rotzooi veroorzaakt, we hebben de radiateur vervangen ( dit was de lekkage ), de kachelradiateur vervangen deze zat verstopt. de thermostaat vervangen. In de slang die van de kachelradiateur naar de linkse kant ( bestuurderskant ) van de motor loopt zit een soort van restrictor. Deze hadden we in eerste instantie verwijderd, maar nu weer teruggeplaatst. geen resultaat. de kachelkraan wordt gewoon bediend dmv kabel, dit werkt gewoon.. als kan ik niet in de kraan kijken wat er gebeurd. de linkse slang wordt redelijk goed warm, en de rechtse is veel kouder.

iemand een idee wat het zou kunnen zijn??

 

m.v.g.

Kees

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken