start niet met warme motor

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Astra
Type
Astra-F
Uitvoering
-
Bouwjaar
1994
Brandstof
Benzine
Reacties
8
Bekeken
3587
Gepost: 10-11-2008 22:08
Professional

arra

Lid sinds: 10-11-2008
4 bijdragen

Beste kenners,

Mijn Astratje uit 1994 heeft een raar probleem waar mijn garage niet uit komt! Zeer onregelmatig start hij niet wanneer hij een (kort )stuk gereden(15 min) heeft en kort(5 a 10 minuten) heeft stil gestaan. De startmotor loopt wel. Wanneer ik hem dan een uurtje of wat laat staan start hij altijd wel weer in 1 keer zonder problemen.Ook als ik het heel veel(20x) probeer zonder te wachten, wat soms niet anders kan, doet hij het vaak opeens weer wel en slaat hij zonder moeite aan.

Koud start hij altijd! Heel soms valt hij echter wel ook uit tijdens het rijden. Gelukkig gaat hij dan na enkele meestal wel weer aan.

Het lijkt erop dat wanneer we V power(tip van anwb) tanken het probleem een tijdje niet voorkomt. maar na een tijdje dat niet getankt te hebben komt het telkens weer terug. Wij weten nu echter eigenlijk niet precies waarom we V power tanken.(auto is van me broer geweest en die weet niet meer wat die anwb meneer gezegd heeft!) En eigenlijk willen we het gewoon een keer gemaakt hebben. Weet iemand wat dit is?

Groet en bedankt,

Arjan

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken