Garantie Fabrieks Fout versnellingbak Opel Vectra vanaf 2003

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Vectra
Type
Vectra-C
Uitvoering
-
Bouwjaar
2003
Brandstof
Benzine
Reacties
4
Bekeken
6375
Gepost: 15-11-2008 00:29
Professional

sammy

Lid sinds: 14-11-2008
2 bijdragen

Door een fabrieksfout van de Opel bij het model Vectra 2.2 Automaat kan deze geheel venieuwd worden. Het gaat om en lekkage van het koelsysteem in de automatische versnellingsbak waardoor vloeistof uit het koelsysteem terecht komt de automaat.

Wie weet er meer van als klant zou ik een brief moeten hebben gehad maar ik heb niks gezien.
De auto is aangeschaft in 2004 en was toen 1 jaar oud . Nu zegt men dat de eerste dealer verantwoordelijk is en die zegt ik heb de eerste klant een brief gestuurd. Maar dat was een verhuurbedrijf en reageerde niet. Een andere Opel dealer heeft deze auto aan mij verkocht .
Inmiddels is de schade 5600 Euro en mij is geen brief gestuurd terwijl ik de auto bij een officieele Opel dealer gekocht heb. Aangezien deze dealer niet bij mij in de buurt zit maar in een andere stad ben ik voor onderhoud gegaan naar een erkend Bovag garage vlak bij mij in de buurt. Nu zegt Opel je krijgt niet betaald had je maar je onderhoud moeten doen bij een Opel dealer.
Het gaat om en lekkage van het koelsysteem in de automatische versnellingsbak waardoor vloeistof uit het koelsysteem terecht komt de automaat. Maar men had mij moeten waarschuwen vind ik een brief sturen naar de verkeerde is in mijn ogen hun fout, ik sta wel in hun systeem maar bij de Opel dealer waar ik de auto gekocht heb.

Oja men heeft voor het gemak maar de garantie gemaakt tot maart 2007.

Ik krijg wel een brief binnen voor het nieuw model dat de Vectra gaat vervangen???

Wat raad men mij nu aan een advocaat of genoegen nemen met hun antwoord
Ik eis het vernieuwen van de radiateur en versnellingsbak volgens Fabriekgarantie

Wie heeft hier gelijk

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken