Krukkassensor vervangen, lampje motorblok brandt terug

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Zafira
Type
Zafira-A
Uitvoering
-
Bouwjaar
2000
Brandstof
Diesel
Reacties
8
Bekeken
4551
Gepost: 19-11-2008 21:21
Professional

ciske

Lid sinds: 18-08-2008
6 bijdragen
Geschiedenis: in augustus dit jaar het volgende probleem, lampje motorblok brandt, ,motor loopt onregelmatig en trekt niet meer.Na enkele dagen kwam een tweede lampje mee dat een radiator met ventilator erin voorstelt, vanaf dat dit lampje erbij kwam geen toerenteller meer, boordcomputer gaf geen verbruik meer aan en zoals gezegd vermogen minimaal. Foutcode's uitgelezen P0725 en de P1335.
Op aanraden van SPARKS (waarvoor nogmaals mij dank) de krukassensor vervangen en alles weg, motor draait en trekt perfeckt.
NU:  een 3 tal maanden later is hetzelfde lampje (motorblok) enkele seconden beginnen branden, dit heeft zich 3 maal herhaalt. Begint deze krukassensor ook te haperen of zit er een ander probleem aan te komen? Een 4 tal jaar terug is dit fenomeen ook zo begonnen tot ik in augustus de krukassensor vervangen heb. Wie kan mij op het goede spoor zetten of heeft er iemand ervaring met dit terugkomend probleem?
merciekes
Ciske

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken